Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Γενέθλια*

Κάθε χρόνο και πιο περίεργα. Κάθε χρόνο και πιο μελαγχολικά, ίσως.  Κάθε χρόνο συνειδητοποιείς πόσο κοντά και πόσο μακριά ταυτόχρονα ήταν η περσινή αντίστοιχη μέρα..Βγάζεις συμπεράσματα, συγκρίνεις άτομα και καταστάσεις . Και δεν παρατηρείς ποτέ τις ομοιότητες, αλλά τις διαφορές. Εξάλλου αυτές σε καθορίζουν, αυτές δηλώνουν ότι μεγάλωσες. Διαφορές. Όχι και πολλές σε σχέση με πέρισυ. Όμως όσες υπάρχουν σχετίζονται με εμένα την ίδια. Με τις προτιμήσεις, του στόχους και τις προτεραιότητές μου. Νιώθω είκοσι χρόνια ωριμότερη κι ας έχει περάσει μόνο ένας χρόνος. Αλλά και με τα άτομα που είναι γύρω μου. Εξάλλου πάντα έτσι είναι. Κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται, και κάποιοι μένουν δίπλα σου, μεγαλώνουν μαζί σου, χαίρονται με τις χαρές σου και λυπούνται με τις στεναχώριες σου. Κι είναι τόσο όμορφο να κοιτάω πίσω και να βλέπω πως εξελισσόμαστε μαζί.




Υ.Γ. Κάποιες φορές οι ευχές εκείνες που κάνεις λίγο πριν σβήσεις τα κεράκια πραγματοποιούνται. Μιλάω εκ πείρας. :)

5 σχόλια:

  1. Xρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις και ότι απιθυμεις στην αγκαλιά σου να το βρεις!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά,κοριτσάκι μου! :) Ό,τι επιθυμείς,με υγεία και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπέροχη κοπέλα χρόνια σου πολλά!! εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι επιθυμείς να το αποκτήσεις! και να χαμογελάς,όσο μπορείς! :)


    ξέρω πως νιώθεις.. πριν κάποιες μέρες είχα και εγώ γενέθλια. και ομολογώ η ενηλικίωση ήταν δύσκολη και περίεργη.. για πολλούς λόγους.


    σε φιλώ γλυκά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρονια πολλα! οσο μεγαλωνεις να "ομορφαινεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -καθυστερημένα- χρόνια σου πολλά κι από εμένα.....κι ας είναι τόσο όμορφα όσο και οι αναρτήσεις σου...<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή