Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ακυροτητες :3

mais pourquoi? pourquoi aucun peut comprendre le facon que je pense.
pourquoi tu n'a pas de confience a moi?

alors il n'y a pas des accents ce pour ca je ne peux pas ecrire en francais.

λοιπον σημερα εγραψα κατι εξετασεις στα γαλλικα.
το θεμα ειναι η υπουργος Παιδειας.
δηλαδη τι θα γλιτωσει με το να ενοποιησει δυο πτυχια...
δυο διαφορετικα επιπεδα... θελεις να σου πω? 
θα εξασφαλισει την αποτυχια μεγαλου ποσοστου των εξεταζομενων, ενω πολλοι θα αποτυχουν και ετσιθα μειωθει το πιθανο ποσοστο που θα ειχε το συγκεκριμενο πτυχειο αρα και οι πιθανοι διεκδηκητες μιας θεσης εργασιας, θα εχει συνεισφερει στην καταχωρηση των χρηματων που απαιτουνται για την εξεταση , στα ταμεια του κρατους,τα τρυπια.
γιατι και να γεμισουν θα αδειασουν το επομενο λεπτο.
και εσυ εισαι ηλιθιος και πιστευεις οτι οι ελληνες εχουν τη δυνατοτητα να "τα φανε" οπως λες.
πες με χαζη.ειμαι εξω απο αυτα δεν ξερω.
αλλα οι ελληνες ειναι το τελευταιο πετραδακι σε αυτο τον κοσμο.
πραγματικα , η γνωμη τουςδεν υπολογιζεται για τιποτα.
το μονο που μπορουν να ειναι περηφανοι ειναι η ιστορια τους , η ιστορια την οποια η τωρινη γενια αρνειται να διδαχτει...αλλα καλα κανει και αρνειται να διδαχτει μονο ενα κατακαθι και οχι τον πραγματικο πολιτισμο.και αντι να θελει να μαθει, συμφωνει με αυτη την κυρια *** που ηθελε να καταργησει την ιστορια στο λυκειο.γιατι τη συμφερει.γιατι οταν ενας λαος δεν ξερει την ιστορια του γινεται ερμαιο και λεια των "μεγαλων" . ετσι καταληγουν τα αρχαια  αριστουργηματα στα μουσεια του εξωτερικου.ετσι μια μερα θα καταληξει και ο βασιλιας πισω στην Ελλάδα , στη χωρα που γεννησε τη δημοκρατια.στη χωρα που την κηδεψε λιγο καιρο αργοτερα.και οι νεοι βλεπουν τους βασιλικους γαμους στο εξωτερικο και επιθυμουν βασιλια στην ελλαδα! αν ειναι δυνατον.! ανοιξε κοπελα μου ενα βιβλιο ιστοριας και δες τα αποτελεσματα οποτε εμπλεκοταν βασιλιας στην πολιτικη, π.χ. μικρασιατικη καταστροφη...αλλα βεβαια σιγα μην ασχοληθεις εσυ με κατι τετοιο...εχεις σημαντικοτερη δουλεια...ποια ειναι αυτη ? 
μα φυσικα να παρακολουθησεις τις αμερικανικες μπουρδες που  σου προβαλει αυτη η δημιουργητρια αληθοφανων γεγονοτων η τηλεοραση. αντε λοιπον στην οθονη σου , και οταν εχεις λιγο χρονο σκεψου οτι υπαρχει ενας κοσμος που σε περιμενει.
-μα εμενα περιμενει?
-ναι εσενα, και εμενα και ολους μας.


p.s. χτες ηταν η συναυλια των deep purple.και δεν πηγα.θυσιες για τα γαλλικα ομως ,ε? απο οτι εμαθα ηταν πολυ ωραια.δεν πειραζει.αντε να παω φοιτητρια.δε θα μεινει συναυλια για συναυλια.:3

καλο μεσημερι,
rainmaker;D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου