Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

σημερα ειναι μια καινουυυυυυυυυρια μερα.χαρουμενη.
και δε θα αφησω τιποτα να μου χαλασει αυτη την απιστευτα χαζοχαρουμενη διαθεση =D
κατ'αρχην καλημερα,αν και ειναι 1.30 το μεσημερι (υγεια)
εχω καιρο να γραψω στα ελληνικα, αλλα τα αγγλικα με εκφραζουν περισσοτερο οταν δεν ειμαι και τοσο εμμ χαρουμενη , οποτε αυτο εξηγει γιατι η πλειοψηφια των αρθρων ειναι στα αγγλικα. υγεια και παλι.
παρ'ολες τις αθλιες προβλεψεις της μετεορολογικης υπηρεσιας ειναι πασηφανες οτι ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ, αντιθετως υπαρχει μια απιστευτη λιακαδα. :)
ειπαμε υπεροχη η βροχη, αλλα καλο ειναι που και που και μια λιακαδα στη μεση του χειμωνα (αν και εχουμε ανοιξη πια,καλο μηνα κι ολας) για να φωτισει τα σκοταδια της ψυχης, τι λεω ο ανθρωπος (σορρυ εξωγηινος ενοουσα).
δεν εχω καποιο συγκεκριμενο δακρυβρεχτα μελαγχολικο θεμα για να ασχοληθω σημερα -γαμωτο!-
αλλα βαριεμαι απιιιστευτα να κατσω να περιγραψω ενα χαρουμενο-ανοιξιατικο τοπιο , που θα ηταν το αντιθετο του μελαγχολικου, too.
ενιγουέι οπως ελεγα η ζωη ειναι υπεροχη οταν εχεις φιλους , ΧΑ , και αυτο ειναι το πολυτιμοτερο για εναν ανθρωπο αλλα και extraterrestrial, too xD
moreover, σιγουρα ολοι εχουμε τις μαυρες μας καποιες φορες, αν και για ορισμενους απο εμας αυτο συμβαινει αρκετα συχνα , πρεπει να σταματησουμε να νευριαζουμε τοσο ευκολα και να μας ενοχλουν τα παντα (ναι οκευ για τον εαυτο μου μιλαω, αν και νομιζω οτι αντιπροσωπευω ενα μεγαλο μερος του συνολικου πληθυσμου, πολλα μελη εκ του οποιου δεν παραδεχονται οτι διαθετουν το παραπανω ελαττωμα ). οπως και να το κανουμε , ολοι εχουμε ελαττωματα και καλα θα κανουμε να τα βρουμε πρωτα με τον εαυτο μας και να μας αποδεχτουμε εμεις οι ιδιοι και υστερα ολοι οι υπολοιποι.και τελωςπαντων η γνωμη του κοσμου δε μετραει.ειναι ολοι απλα κατινες που δεν εχουν δικη τους ζωη και ζουν εικονικα μεσα απο εσενα , σχολιαζοντας την καθε κίνησή σου ... απαραδεκτο!

καλο μεσημερι ενιγουέι και γενικα καλη συνεχεια της ημερας everybody :)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου